Empty

Total: 0,00 €

Si sou pagesos i necessiteu quantitats o formulats concrets, truqueu i us atendrem.

659773192

Ortiga Amiga

 

 

Ortiga Amiga és una petita empresa familiar nascuda al Pirineu, a la vall de Chistau (Osca) l'any 2009, dedicada a la elaboració de preparats vegetals al servei de l'agricultura. Sis anys després ens vam traslladar al Ripollès, a Molló, on aprofitem aquesta aigua tant neta que baixa del Costabona, i des d'on gaudim de proximitat amb la majoria dels clients: gent de l'Empordà, del Priorat, del Penedès... els nostres preparats s'apliquen sobretot en vinya, fruiters, horta i jardineria.

Amb els nostres productes fem tractaments en jardins públics i privats, sobretot en aquells que són especialment sensibles a la contaminació química: escoles, càmpings, zones d'esbarjo ja que amb els preparats vegetals aconseguim 3 coses:

1, Millorem la salut de la planta.

2, Agumentem la biodiversitat al jardí.

3, Minimitzem riscos per a els seus usuàris.

També oferim èines per a la seva elaboració casolana: matèria primera i coneixements. Creïem en la sobirania agricola dels pobles i en el coneixement acumulat durant generacions.

Elaborem els preparats amb planta de qualitat, pirinenca, per que els contrastos climàtics li son bons, i per que la puresa ambiental afecta positivament en la seva qualitat balsàmica. Les plantes elaboren les seves defenses a partir de metabòlits secundaris, de la informació genètica que tenen i de diverses hormones. Si en això hi ha desequilibris apareix la feblesa. La elaboració de preparats vegetals és una manera senzilla i molt efectiva d'ajudar els nostres conreus.

 

 

 

 

 

 

 

Infusions de farigola, de salze, all.  Decoccions de cua de cavall.  Extractes de consolda, ortiga, cua de cavall,

i altres.